UUTTA TIETOA KULUTTAJIEN ODOTUKSISTA ERIKOISKAUPALTA
- Kaupan tutkimuspäivä - erikoiskaupan teemapäivä 26.1.2012

Ajankohtaista tietoa kuluttajien odotuksista erikoiskaupalta esitellään Kaupan tutkimuspäivässä - erikoiskaupan teemapäivässä, joka järjestetään torstaina 26.1.2012 kello 9 - 16 Finlandia-talossa Helsingissä.

Kaupan tutkimuspäivän järjestävät Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö ja Erikoiskaupan Liitto.

Vuosittaisesta tilaisuudesta on tullut hyvin suosittu kaupan, kiinteistönomistajien, oppilaitosten ja muiden kaupan sidosryhmien keskuudessa. Liity siis joukkoon, jollet jo ole vakiokävijä!

Kaupan tutkimuspäivässä esitellään mm. erikoiskaupan tulevaisuudenkuvaa kartoittavan ERIKA 2020
-tutkimushankkeen ensimmäisiä tuloksia:

• Kuluttajien lifestyle, Professori Terhi-Anna Wilska, Jyväskylän yliopisto
  • Kuluttajakäyttäytymisen muutos - KUMU2011 -tutkimushanke, Professori Heli Marjanen, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
  • Erikoiskauppa verkossa -KTT Nina Mesiranta, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu
  • Hyvinvointi ja elämyksellinen erikoiskauppa, KTM Juulia Räikkönen, Turun yliopiston

kauppakorkeakoulu

Tutkimuspäivän hinta on 220 euroa/hlö (sis. ohjelman, kahvit ja lounaan). Erikoiskaupan Liiton toimialajärjestöjen jäsenyrityksille hinta on 190 euroa/hlö.

Kaupan tutkimuspäivän ohjelma valmistuu marraskuun lopulla, jonka jälkeen se on saatavissa osoitteesta www.erikoiskaupanliitto.fi à Kaupan tutkimuspäivä.